El işinden nefret edıyorum , çocuk gelişiminden nefret ediyorum!(sansür)hanım sizden nefret ediyorum!!!
El işinden nefret edıyorum , çocuk gelişiminden nefret ediyorum!(sansür)hanım sizden nefret ediyorum!!!
Tipik yengeç.
Yürüyen bir deli , oturan iki zekiden daha çok yol alır!
Sorunları onları üreten kafayla çözemezsiniz..
Öfkeyle kalkarsam bazen oturmam , işte o zaman kork benden!
akvaryum temizlemekten nefret ediyorum![]()
smile adsl den nefret ediyorum 15 gündür 8megabit yerine 3 megabitle internetten dosya almak ne zor
neyse yılbaşında sözleşmem bitiyor doğruca başka bir yere taşıycam internetimi bana 107kb upload vermesi gereken smile 80kb la upload gönderiyor
Gülü sevdim dikeni battı,seni sevdim![]()
Erkekler hiç büyümeyen çocuklardır
Mutlu olmamam ıcın cabalayan insanlardan nefret ediyorum , mutluyum![]()
Tipik yengeç.
Yürüyen bir deli , oturan iki zekiden daha çok yol alır!
Sorunları onları üreten kafayla çözemezsiniz..
Öfkeyle kalkarsam bazen oturmam , işte o zaman kork benden!
mausun pilini 3 4 günde bir şarz ertmekten sıkıldım artık yine pili bitti allahtan 4 pil var 2 si bitince diğer ikisini takıyorum mausa bitenleride şarz cihazına takıyorum olup bitiyor ama sıkıldım artık kablolu maus kullanmak istemiyorum kablosuzlarda ışıklı olduğu için yana yana bitiyor 3 4 günde
Yorulmaktan ve ders çalışmaktan nefret ediyorum.
Hdd lerden (harddisk) nefret ediyorum bu güne kadar onca bilgimi kaybettim bu lanet olası şeyler yüzünden özel soğutucularım bile var yazın ısınmasın diye ama sakınılan göze çöp batıyor anlaşılan şerefsizin hdd si bozulsa hiç gam yemiycem ama şerefsiz bozulmak yerine hata verdi ve 1 tb lık senelerin dosyaları sildi süpürdü ve dahası 2 tb lık hdd ise ne olduysa hiç okumuyor ondada senelerin dosyaları özellerim her şeyim vardı ve şu an sıfıra sıfır elde var sıfır sap gibi kaldım ortada gözüm gibi baktığım şeyleri kaybettim önemli şeyleri cd ye yazmak gerektiğinin farkındayım ama cd rom umda bozuktu yazamadım ayrıca 3 tb lık veriyi cd ye yazma gibi bir şansımda yok 200 300 tane dvd cd si gerektirir madem hdd ye güvenemiyoruz ne diye büyük hdd leri yapıyorlar şerefsizler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)